Sağlık - Alternatif Tedavi - Akupunktur Noktaları - Kulağınızdaki Bazı Noktalara Mandal Tutturarak Vücudunuzdaki Ağrıları Geçirebilirsiniz. ( Refleksoloji )



1 - Omuz ve Sırt ağrıları için
Bu nokta omuzları ve sırtınızın arka kısmındaki ağrılar içindir. Mandalı bu noktada bir dakika kadar tutun. Gün içinde çok fazla olmamak şartıyla kulağınızın bu noktasına baskı yapabilirsiniz. Ağrınızın hafiflediğini göreceksiniz.




2 - İç organlar için
Karın bölgenizde uzun süren ağrılarınız varsa mutlaka doktora görünün. Geçici bir çözüm olarak 2 numaralı bölgeye bir dakika mandal tutturmak rahatlama sağlayabilir.




3- Eklem ağrıları için
Kulağın 3 numaralı bölgesi eklem ağrılarını gidermek için basınç uygulayabileceğiniz bölge. Ağrı hissettiğiniz zamanlarda 3. bölgeye ara ara mandal tutturun ve canınızı yakmamaya çalışın.




4- Sinüzit ve Boğaz İçin
Sinüzit ve Boğaz ağrılarınız için 4 numaralı bölgeye basınç uygulayabilirsiniz. Mandalla çok bastırmadan ara ara basınç uygulayın. Sinüslerin ve boyun bölgenizin rahatladığını fark edeceksiniz.




5- Sindirim sistemi için
Küpe deliğinin tam üstündeki bölge 5. bölgedir. Bu bölgeye uygulayacağınız basınç sindirim sorunlarına iyi gelir.




6- Baş ve Kalp İçin
Bu noktaya basınç uygulamak kalp ve baş ağrılarını geçirir. Mandalı küpe gibi kulağınıza takın ve bir süre bekleyin. Ağrınızın hafiflediğini göreceksiniz.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anneler Günü İçin 3 Derleme

Kağıt Bardak ve Makam

Yaşam Trenimiz

Bilge ve Cahil

Sultan Abdülaziz’in Dişi Ağrımamış Olsa idi. Gezi Parkı Davası Olmayacaktı. Niye Aron Angel İlgisi Var ve Belediye Seçimi

Afrika Niye Önemli

Unutulmaz Film Sahneleri ve Müzikleri _ 2

Hayattan, Edebiyattan, Tarihten ve Filozoflar gibi Ünlü Kişilerin Sözler ve Videolar Serisi _ 040

Bazen Önüne Gelecek Çok Büyük Fırsatı, Aslında Fırsat Olmadığını Görebilen Kişi Olmak. Sizi Sony Yapabilir

Film Önerim _ Bitmeyen Sınav (12th Fail) _ Biyografi _ Hindistan _ 2023 _ İmdb 9,1